Rijopleiding in stappen

Een stap-voor-stap aanpak voor een betere voorbereiding op deelname in het verkeer.

N

Fors hoger slagingspercentage

N

Leer zelfstandig routes rijden

N

Betere voorbereiding op deelname verkeer

N

Een stap-voor-stap aanpak

RIS – Rijopleiding in Stappen

Bij Autorijschool Ton Wesker staat kwaliteit voorop en biedt juist daarom de Rijopleiding In Stappen aan. Met de Rijopleiding In Stappen is het mogelijk om voor iedere leerling een rijopleiding “op maat” samen te stellen. De naam zegt het eigenlijk al. Bij R.I.S. leer je in stappen. Je gaat steeds een stap verder.

Je eerste stap is meestal een huiswerkopdracht. Je laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 46 scripts, verdeeld over vier modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets. Na afronding van de module 1 en 2 worden kennis en vaardigheden getoetst. Jouw eigen rijinstructeur neemt deze toetsen af. In de derde toets, de tussentijdse toets, kan je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan een examensituatie. De examinator geeft je bovendien tips ter verbetering en je kan vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen voor het eerste praktijkexamen. De vierde en laatste toets is het praktijkexamen.

Bij de RIS-opleiding hoort een praktijkboek. Je krijgt voor iedere les huiswerk mee zodat je goed op de hoogte bent van wat je te wachten staat. Het voordeel hiervan is dat je de theorie van die les al kent en je het praktijkgedeelte veel meer kunt oefenen. Op de instructiekaart in het praktijkboek houdt je instructeur nauwkeurig bij hoe ver je bent. Zo kun jij thuis nog eens rustig nakijken hoe het met je vorderingen staat.

Jouw voordelen

N

Fors hoger slagingspercentage

N

Leer zelfstandig routes rijden

N

Beter voorbereidt op deelname in het verkeer.

N

Een stap-voor-stap aanpak

Lespakketten

Goed om te weten:

  • Het is natuurlijk ook mogelijk om je eigen lespakket samen te stellen.
  • Gespreide betaling mogelijk.
  • Alle bedragen zijn inclusief B.T.W.
  • Prijswijzigingen en invoerfouten onder voorbehoud.

Ervaringen van anderen

TROTS.. zo TROTS 🎉🎉🎉
En dan heeft mn jongste kanjer ook in 1x zn rijbewijs gehaald!!
Ik blijf het zeggen, wil je gegarandeerd zeer goed en professioneel autorijles krijgen, dan kun je aanmelden bij Autorijschool Ton Wesker!!
Ton ontzettend bedankt voor je geduld en tijd in die jongens van mij! ❤️

❤️

Mitchell Lubbers

Ton geeft hele goede lessen met als resultaat dat ik in 1x geslaagd ben! Daarnaast is hij ook een lieve man die rekening met je houdt. Zo weet hij goed met faalangst om te gaan en geeft hij je telkens weer net dat ene steuntje in je rug dat je nodig hebt. Ik ben Ton heel dankbaar voor zijn hulp en ik zou hem zeker aan iedereen aanbevelen!

Solinde Vos

Dankzij ton wesker heb ik mijn theorie en praktijk in 1 keer gehaald. De rijlessen vond ik enorm spannend en door de spanning werd ik onzeker, Ton wesker verhielp mijn onzekerheid en we knalden door de lessen heen door naar mijn examen.
Super bedankt!!!

Tristian Lubbers

Wat een ontzettende leuke en leerzame tijd heb ik gehad achter het stuur bij Ton in zijn leswagen. Als ik opnieuw moet lessen dan zou ik zo opnieuw weer bij Ton Wesker rijden! Er hangt altijd een gezellige sfeer in de auto en naast dat kan je het met Ton altijd overal over hebben. Ton bedankt!

Julian Spaarwater

Start vandaag! Vraag nu jouw proefles aan

AANMELDEN RIJLESSEN


Voornaam
Achternaam
Straat
Huisnummer
Postcode
Plaatsnaam
Telefoonnummer
E-mail adres
Schakel of automaat